Thaise Restaurant Kim's Kitchen Zaltbommel

SAWASDEE KHAP / KHA

Vertaald betekent dit goedendag en dat is daarmee onze welkomstgroet. Van harte welkom bij Thais restaurant Kim's Kitchen Zaltbommel!

Bij Kim's Kitchen kunt u heerlijke verse en zelfgemaakte Thaise gerechten eten, waarbij wij ernaar streven om zoveel mogelijk verse ingrediënten te gebruiken van lokale en regionale afnemers.

De Thaise keuken behoort tot één van de meest geliefde keukens van de wereld. De variatie aan kruiden, specerijen en ingrediënten zorgt voor een unieke smaakbeleving van onder andere Thaise gerechten met vlees, kip, vis of vegetarische en veganistische gerechten. Kijk op onze menukaart voor een volledige lijst met de gerechten.

Onze gastvrouw/kokkin Kim is geboren in Phuket (Thailand). In de voorbije jaren hebben velen al kennis mogen maken met haar kookkunsten en door voor ons restaurant te kiezen bent u ook in de gelegenheid om te genieten van haar Thaise specialiteiten.

Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een gezellige en leerzame (bij)baan? Kijk dan snel op deze pagina met de vacature medewerker horeca bij Kim's Kitchen!

Wij verheugen ons op uw komst!

Kim & Bert

© Kim's Kitchen 2022. All right reserved.