Menukaart Kim's Kitchen

Bij Kim’s Kitchen verrassen wij u met kennis van de Thaise keuken en onze gastvrijheid. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten waardoor u de echte authentieke Thaise keuken op zijn puurst kunt proeven. Ook kunt u zelf aangeven hoe pittig het gerecht mag zijn. Wij hanteren mild, Europees pittig en Thais pittig als drie maatstaven voor de pittigheid van het gerecht.

We willen graag al onze gasten tijdig bedienen, rekening houdend met diens eetgewoonten, ook halal is mogelijk. Omdat we momenteel met zijn tweeën werken, hanteren we tijdens drukte (vaak vrijdag t/m zondag) een nieuw keuzesysteem. Elk van deze dagen bestaat het hoofdmenu uit minimaal de volgende vier typen:

Gaat u voor alle vier de gangen dan krijgt u € 2,50 korting en bedraagt de totaalprijs € 37,50. Standaard zit er één vis- of seafood gerecht bij. Wilt u deze driemaal bestellen, dan komt er € 5,00 bij; één keer extra € 3,00.

Wij gaan ook van 11:45 uur open voor de lunch en hebben enkele lunchgerechten op onze nieuwe kaart gezet. Mocht u met een groep willen komen en brood(jes) met beleg willen hebben, dan is dit eenvoudig aan te geven door vooraf te reserveren. Wij spelen graag in op uw wensen.

Ook is onze ruimte uitermate geschikt voor vergaderingen, presentaties, kleine demonstraties, koffietafels, baby showers enz. enz. Informeer naar de mogelijkheden.

Regelmatig bieden wij ook actie menu’s aan. Houd daarom onze Facebook en Instagram in de gaten. Tevens zijn wij te vinden op Tripadvisor.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag geopend van 11:45 tot 14:00 (lunch).

Dinsdag t/m zondag geopend van 16:00 tot 22:00 (diner).

In de weekends en tijdens feestdagen zijn wij ook ´s middags geopend. Laat ons tijdig weten dat u ‘s middags wilt komen eten, dan kunnen we even kijken naar de mogelijkheden.

Waan uzelf even in Thailand bij Kim’s Kitchen!

Met vriendelijke groet,

Team Kim’s Kitchen

Menukaart

De menukaart van Kim’s Kitchen bestaat uit verschillende categorieën. Door hieronder op een categorie te klikken kunt u eenvoudig door de menukaart navigeren. 

© Kim's Kitchen 2022. All right reserved.