Divider Gold

Kim's Kitchen Zaltbommel

Over ons

Kom meer te weten over Bert en Kim!

portrait Bert

Bert

Gastheer/Eigenaar

Divider Gold

Kennis Maken

Liefde voor het vak?
Divider Gold

Kim en Bert hebben elkaar in Pukhet ontmoet in 1992 nadat Bert hier op vakantie was. Liefde op het eerste gezicht! Twee jaar later, in 1994, kwam Kim naar Nederland. Kim woonde bijna 40 jaar in haar geboortestad Pukhet in Thailand. Enkele jaren geleden besloten zij om hun dromen achterna te gaan en een restaurant te beginnen. Het resultaat: Kim’s Kitchen Zaltbommel.

portrait Kim

Kim

Chef/Eigenaresse

Divider Gold

Altijd Vers

Kim en Bert stellen hoge kwaliteitseisen. Ze staan daarom ook elke dag in de keuken om de verste maaltijden te bereiden. Super vers dus!

Authentiek Thais

Kim is een echte Thaise en dat is terug te ziek in de klassieke Thaise gerechten. De recepten die Kim gebruikt worden generaties lang in de familie gehouden. Voor een écht authentiek Thaise maaltijd bent u bij Kim’s Kitchen dus aan het juiste adres!

Ons Restaurant

Kim’s Kitchen Zaltbommel

Divider Gold

Bij Kim’s Kitchen in Zaltbommel kunt u heerlijke vers bereide gerechten eten. De naam van ons restaurant is eigenlijk heel logisch gekozen. De gastvrouw/kokkin van het restaurant heet Kim. Zij is geboren in Phuket (Thailand) en heeft op een paar jaar na tot haar 40ste in Phuket gewoond. Nadat Kim eind 1992 haar man Bert ontmoette, kwam zij in 1994 naar Nederland.

Sfeerimpressie

Divider Gold

360° graden

Divider Gold

Een Veelzijdige Keuken

In de voorbije jaren hebben velen al kennis mogen maken met de kookkunsten van Kim. In ons restaurant bent u ook in de gelegenheid te genieten van haar Thaise specialiteiten.

De Thaise keuken is veelzijdig en kent ook veel vegetarische, veganistische en glutenvrije gerechten. Indien u speciale eet- of dieetwensen of allergieën heeft, laat dit dan vooraf weten aan uw gastvrouw- of heer. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk verse ingrediënten te gebruiken, indien mogelijk van betrokken lokale of regionale leveranciers.

 

Product has been added
items in cart

No products in the cart.

Explore Food Items

Geen producten in de winkelwagen.